Posted on Leave a comment

A bi ti z mano šla?

Že SMSi, ki mi jih pošiljaš, me vzburijo, kako bo šele vse skupaj izgledalo, ko se vidiva. Vem, da je vse napisano v šali, saj je zmeraj kakšen smeško, pomežik ali “LOL” na koncu, a oba veva za kaj se gre. Položiva karte na mizo in se položiva, lahko tudi na mizi, stolu, ali pa kar na zadnjih sedežih avta.
Že toliko let se nisva videla. Komaj čakam, da prideš in da skupaj preživiva čudovito noč. Še nekaj minut in vlak bo prišel na postajo. Upam, da je še vse pri tebi oziroma na tebi na pravem mestu. V glavi je bila tako ali tako zmeraj zmeda. Divja reka si, tako kot jaz. Vsak teče po tvoji strugi, tu in tam se srečava, oba tečeva proti istemu oceanu, tako kot vsi ostali. A midva zares uživava na poti, vsaj takrat, ko se srečava. Ko se ne vidiva, živiva vsak po svoje, a moram ti priznati, pogosto se spomnim nate. Malo zahrepenim po tvoji bližini, a ne kot kakšen zaljubljen najstnik z mozolji na licu in zadnjici, le dotaknil bi se te, pobožal, se malo poigral s tabo. Oh, res upam, da vlak kmalu pride in da bova spet skupaj. Nisva resna, zato se igrava. To je smisel vsega tega, da najdeš trenutke za užitek v tem brezmislu, v tej neskončni poti proti koncu. Ko gola leživa ob drug drugem, pozabim na cel svet. Ne briga me, kaj bo, se sekiram se, le uživam. Ne moriva se s vsakodnevnimi težavami in izzivi, le neskončno uživava, drug drugemu odpirava ventile, čakre in blokade, s trenutki strasti. Ti si me okužila. Če bi stavek končal s tem, bi marsikdo mislil, da si imela kakšno spolno prenosljivo bolezen, ki si mi jo “podarila”. Ne, okužila si me z jogo, duhovnostjo in mi odprla vrata v tantrični seks. Vse, kar sva skupaj doživela, lahko opišem le z besedo NORO.
Zanimivo je, da me ti v trenutku prevzameš, mnogim pa to ni uspelo v nekaj mesecih. Izgleda, da sva si zares usojena, pa ne da sva skupaj za celo življenje, tako, tu in tam kakšen rekreacijski, maratonski seks. Kot da je seks z drugimi le trening za olimpijske s tabo. Vsak rabi nekaj takega v življenju, kot sva midva drug drugemu. Brez obveznosti, še kave nama ni treba spiti zjutraj. Oblečeva se, peljem te na vlak in to je to. Ne zanima me, če te kdo čaka na postaji, to je tvoja stvar.
Takšna sva, nihče naju ne more spremeniti. Jaz te ne obsojam, niti te več tako dobro ne poznam, kot sem te nekoč. Izgubila sva stike, odkar si se preselila. Ne vem, s čim se preživljaš. Čeprav vem, kaj delaš zelo dobro, upam, da to ne delaš za denar, temveč za užitek. Morda pa bo sedaj drugače, kot v dobrih starih časih. Morda bom moral za najino snidenje po novem plačati. Na hitro preštejem bankovce, če je slučajno temu res tako. Res upam, da ni nič drugače kot nekoč, če pa je, pa upam, da ni več kot 50 evrov, saj nimam več v denarnici. Bova šla pa na bankomat ali pa boš morda rekla, da je zame še vedno zastonj, za dobre stare čase.
Povprečen Slovenec ali Slovenka seksa 1,5krat na teden. Midva sva v najboljših časih dvakratno presegla povprečje že v dopoldanskem času. Spomnim se, ko sva odšla, kot kakšen zaljubljeni par, na hrvaško obalo. Kolega mi je na Krku odstopil apartma, da se malo oddahnem od vseh padcev, ki sem jih doživljal takrat. Razveselilo me je, ko si rekla, da greš zraven, čeprav sem pričakoval jasen in glasen NE. Saj veš, zmeraj sva rekla, da nič resnega in skupen oddih na morju je bil nekaj, kar počnejo tisti v resnih zvezah. Iti skupaj na morje je za marsikoga muka, predvsem za tiste, ki so že dolgo v zvezi. Sam, s “svojo” ali “svojim”, teden ali dva. Nevzdržno! Hvala bogu za Karlovačko inOžujsko, to so pravi rešitelji zvez. En pir, pa je v apartmaju mir. (Hmm, tale slogan bi lahko prodal kakšni Hrvaški pivovarni) Tudi midva ne bi zdržala več kot tistih pet dni, vsaj jaz ne, saj bi moj bojevnik  v kateri izmed prihajajočih bitk omagal in pomahal z belo zastavo. Prihajajočih bitk, kako zanimiv izraz, moram si ga zapisati.
Na kup sem vrgel zadnje cekine, natankal avto in se odpeljal proti Jadranu. V Ljubljani sem te pobral na bencinski črpalki pri BTC-ju. Bela oblekca z rdečimi pikami je bila razlog, da sem že na samem začetku poti čutil napetost v bermudkah. Joj, pa tvoja očala. Očala, ki jih nisem najbolj razumel, kar sem ti večkrat med vožnjo v šali namignil, a tebi so bili neznansko všeč, saj so ustrezala tvoji umetniški duši. Tudi ti si zmeraj našla kaj na meni, kar ti ni ustrezalo, a zdi se mi, da je to najino zbadanje bila le prijetna verbalna predigra za večerne družabne aktivnosti.
Kot kakšen stari šofer tovornjaka je moja desnica tu in tam s prestavne ročice zdrsnila na tvoje koleno. “Daj no, vroče mi je,”  si zmeraj odvrnila in odmaknila roko. Tudi vsako prošnjo za oralni seks si zavrnila, kot kakšna stroga birokratka in navrgla nešteto izmišljenih novičk o raznih prometnih nesrečih, kjer se je nekaj odgriznilo, da se je sopotnica zadušila, voznik pa izkrvavel. Celo pot si me pustila na hladnem. Še dobro, saj sem pozabil napolniti plin v klimatsko napravo, tako da naju je le bežno hladil vetrič skozi odprta okna. Tvoje noge so bile ves čas na armaturki, kot že neštetokrat doslej. Vsake toliko si prižgala dve cigareti in mi eno podala. Nikoli se nisva poljubila, čeprav sem si to zaželel. Takšna pravila sva pač imela, sčasoma sem se navadil. Seks in to je to. V normalnem svetu ne bi preživela skupaj. Pobila bi se, uničila do globin duše. A takrat na morju je bilo tako lepo. Sončni zahod sva občudovala iz viseče mreže s pivom v roki, na terasi pod borovci. Ponavadi sva ležala gola, saj sva bivala v apartmaju na najvišji točki naselja. Najverjetneje je najino stokanje katerega od sosedov zbudilo, saj so se vsako dopoldne nasmihali, ko sva šla mimo njih na plažo. Lahko pa da si jim le bila všeč in bi si želeli delati tisto, kar si delala s tem bedakom, ki je bil s tabo na morje. Zmeraj si bila takšna lepotička, z dolgimi nogami, prelepim nasmehom, seksi zadnjico, polnimi joškami …
In točno takšna lepotička stopa proti parkirišču na železniški postaji. Si to morda ti? S svojimi nežnimi dlanmi se dotakneš kljuke od vrat. “Ste še prosti,” vprašaš. “Za vas zmeraj,” odvrnem. “Kam greva?”
“Na morje,” odgovoriš z nasmeškom na obrazu. Rezervoar je poln, tako da morda res odrineva proti jugu. Najverjetneje nocoj pristaneva kje na kakšni z zvezdami obdani jasi, kjer nama bo prav tako vroče.

Dodaj odgovor