Korajžnice

korajznice

Korajžnice niso klasične zdravilne cvetlice, saj so iz papirja. Primerne so za ljudi različnih starosti, v različnih življenjskih situacijah. Na večino vsakodnevnih težav imajo blagodejni učinek, uživamo jih lahko ob vsakem vremenu, sami ali v družbi.  Tom Costo je vrsto let skrbno nabiral Korajžnice in zdaj je čas, da jih skupaj zaužijemo.

Zbirka kratkih zgodb, izrekov, polnih pozitivne energije, motivacije in prijetnih sporočil. Življenje je lepo, mar ne? Po branju Korajžnic se bomo tega vsekakor zavedali. To je knjiga, ki bralca spremlja skozi celo življenje. Vsak najde zgodbo zase, vsakomur je namenjen izrek, ki vliva moči, upanje in doda dnevom nasmeh.
Sicer je res, da mnogi pravijo, da ni nikoli tako hudo, da ne more biti huje, a Tom Costo pravi, da ni nikoli tako lepo, da ne more biti še lepše. Med in mleko, knjiga je polna sladkosti, četudi ne prebavljate laktoze, bostre v knjigi našli toplino.

Tom Costo boža z besedami in ti pove, da bo vse ok. Vse je točno tako kot mora biti, tudi ta knjiga je točno takšna, kot mora biti.

»Korajžno listajte edino knjigo, ki jo morate v svojem življenju prebrati, da boste živeli brez strahu!«

MNENJA BRALCEV & MEDIJSKE OBJAVE

 

Cosmopolitan, december 2016
Cosmopolitan, december 2016

 

 

Revija Bukla, december 2016
Revija Bukla, december 2016

Privlačna knjiga že z barvito naslovnico deluje sproščujoče, spodbudno in lahkotno, prav takšna pa je tudi njena vsebina. Ker, kot pravi avtor: “Ja nič. Tako je. Ne preostane ti nič drugega, kot da se smeješ. Opogumljajoče branje.
Diana Volčjak, Revija Bukla

Tom Costo je pisatelj, komik, motivator. Njegova prva knjiga je roman Poberi se. Korajžnice so na kratko, za dobro voljo. Avtor nas popelje v optimizem,razkriva življenjske resnice. Opogumlja nas, da je čisto vse mogoče. Ko pridejo težki časi, je prav, da ohranjamo trezno glavo in se ne vdamo ničemer, nikomur, nikoli. Pravi, da ni važno kaj delamo, ampak da v delu najdemo vsaj delček, ki nam prinese zadovoljstvo. Naj nam preteklost ne otežuje vsak nov korak in naj nas prihodnost ne skrbi. Nikoli ne bo bolje kot je tukaj in zdaj. Zaupajmo naj sebi in svojim notranjim željam, saj nas bodo stvari, ki jih oglašujejo osrečile le za krajši čas. Knjiga, ki nam bo zagotovo polepšala dan.
Urška Vidergar, dobreknjige.si

Moram priznati, da redko katero knjigo preberem tako z veseljem kot sem vaše Korajžnice. Včasih stojim pred knjižno polico tudi po uro ali več preobrnem na desetine knjig, pa vendar odidem domov praznih rok. Nič se ne bom zlagala, če rečem, da je vaša knjiga Korajžnice prišla sama k meni. Bila je to simpatija na prvi pogled. V glavnem, vaša knjiga je dobra, bila mi je všeč in iskrena hvala za tole vaše pisanje. Manjka nam takih knjig.

Martina

korajznice_minka

Knjigo sem zagrabila v knjižnici, preden sem odšla z zborom na intenzivni pevski vikend, da jo berem med vajami. Nemirni duh pač ne more med prostimi minutami “ne brat”. Kaj naj rečem, vsak bi jo moral prebrat, naštudirat, imet pod povštrom in na wcju-tako pač je. Ker nasmeje(polži zažigajo), motivira, umiri, potolaži, daje upanje in opogumi. Krasna! Včeraj sem jo za lahko noč brala cimram v sobi. Sploh nismo mogle potem zaspat:))
Kar tako naprej. HVALA.

Minka

korajznice_narocilo-knjige