Posted on Leave a comment

Orgazem, dva, tri

Sveže, vse je še sveže. To jutro, sonce na nebu, rosa na travniku in rogljički na mizi. Lahko bi jih pojedla, preden si odšla, saj boš kljub temu izgledala fantastično v kopalkah. Mislim, da lahko podam to strokovno oceno, saj sem te videl že brez vsega. Pod tušem te imam še vedno v mislih. V ušesih mi  še vedno odzvanjano tvoji prijetni vzkliki, kriki, enostavčni navijaško-strastni stavki, ki se začnejo in končajo z to ali ja, o moj; ter vsa nežna navodila v stilu: ” Daj to, daj ono.”. Kakšna noč, kakšna noč. Bilo je nebeško. Besedo nebeško bom uporabil večkrat, saj ne najdem druge, primernejše. Čeprav še nisem bil tam zgoraj, se mi zdi, da je bilo podobno kot to noč. Sicer pa že dolgo vem, da nebesa niso kraj, temveč stanje duha, doživetje. Torej, draga ____, hvala da si z mano doživela vse to.
V spalnici je v zraku še vedno ta prijeten vonj, vonj strasti pretekle noči. Pred nekaj trenutki si odšla, nazaj v neznano, od koder si prišla. Ne poznam te dovolj dobro, da bi vedel, kaj ali kdo te čaka tam, kamor greš. Vem pa, kaj se skriva v globini tvoje duše. Čutim, kakšne misli ti valovijo za mistično temnimi očmi. Oba sva vedela, kakašna bo noč, zato sva ves večer uživala v vsakem trenutku, polnem pričakovanja. Luna je posvetila globoko v naju, razkrila še tiste drobne stvari, ki so jih besede skrivale. Najina nasmeha sta polepšala jutranjo zarjo, poljub za slovo pa poslal sonce na nebo. Vsi so veseli, a ne vedo zakaj. Zaradi naju, zaradi te noči.
Odpravim se v lokal na jutranjo kavo, kjer me čaka prijatelj. Že na daleč me zelo čudno gleda, ko pridem bližje, mu je vse jasno. Ne morem skrivati svojega nasmeška, on pa svoje zavisti ne. “Kaj, a že spet? Ti si neverjeten.”
“Vsi smo, le da nekateri še tega niso odkrili,” odvrnem in gledam natakarico, ki prevzema mojo naročilo. Kavo pijem zelo poredko, danes jo vsekakor bom.
“A zdaj si pa po enem fuku razsvetljen? Le kaj nam boš razkril mali buda?”
“Da je življenje lepo in da ga moramo živeti. Pa radi se moramo imeti.”
“To o uživanju življenja vsi dobro vemo. Veš pa, kakšno mnenje imam o ljubezni, zato mi ne nakladaj. Povej mi raje, kaj več o mladenki, ki si jo izkoristil oziroma izkoriščal celo noč. Predvidevam, da še nisi niti za trenutek zaspal, mogoče nekaj kratkih kitic na njenih prsih. Pa daj si že ta sončna očala dol, saj nisi noben rock zvezdnik.”
Začnem se iz srca smejati, pa ne zaradi njegovih primerjav z Keithom Richardsom. Spomnim se tvojih nadpovprečnih prijateljic, ki so me ponoči razveseljevale in preplavi me neizmerna sreča. Lepe so, toliko da veš. Prijatelj zmaje z glavo in se tudi on prične smejati moji norosti. Pričnem s svojim monologom, tako kot zmeraj po takšni noči. Midva si poveva vse in to, kar si poveva, ostane za mizo, ne gre v širni svet. On pridno srka ogromno skodelico kave, jaz pa se tu in tam zazrem v prelep travnik, ki se razpostira pred teraso kavarne. Kako lep je ta naš svet. Moški ga delamo šarmantnega, ženske pa prečudovitega. Mi smo mogočno drevo, ve pa prelepe travniške rože. Vaš cvet pa je najlepši in najbolj dišeč takrat, ko doživite orgazem.
Ni lepše stvari na tem svetu, kot ženska na vrhuncu. Kot da bi nas nagradile za nas trud. Še toliko bolj veseli smo, če je nagrad več. Njen prvi orgazem ti da nebeška krila, vsak naslednji pa ključ do omare, kjer so skrite vse tiste sladkarije, ki jih v otroštvu nisi smel pojesti. Vse je zate, ti bog seksa! Dioniz se lahko skrije, Afrodita pa ti ga lahko povleče za nagrado. Še več nagrad, saj si zaslužiš. To je le zate, ker si kralj noči. Že od nekdaj rad osrečujem ljudi in vesel sem, da sem te osrečil. Razen, če si vse skupaj zaigrala. Če si bila prikrajšana in si me pretentala z glasnim vzklikanjem, si si popolnoma sama kriva- Saj veš, da bi lahko trajalo še veliko dlje, saj so moji orgazmi pod mojo kontrolo. Ko želim, mi pride. No, pa recimo, da nisi igrala in da sva se oba imela fino. Tudi, če se nikoli več ne vidiva, me veseli, da sem te videl razgaljeno, na vrhuncu, v nebesih. Tam zgoraj sva skupaj grizljala sveže sadje in lizala med. Ti si poletela malo prej, me tam počakala, a ker me ni bilo, si prišla nazaj po še en par kril, na koncu pa sva objeta pristala na najinem oblaku. Dovolj filozofiranja, skrajšano: tebi je prišlo večkrat, meni enkrat.
Ti pa moram priznati, da imaš nadvse srčkane izraze na obrazu. Všeč si mi v trenutkih naslade. Na prvi pogled deluješ sramežljivo, a v temi razkriješ vse. Ne skrivaš svoje strasti, zato svoje nohte večkrat zarineš v moj hrbet, bedra, me ugrizneš v vrat, uho. Vsepovsod puščaš sledi, prijetne, strastne rane, za katere si želim, da ne bi nikoli izginile. Čutim te, v vsakem trenutku te neizmerno čutim. No, v bistvu bi moral govoriti v pretekliku, kaj pa če te res nikoli več ne srečam. Morda, nihče ne ve. Ah, pa saj boš ja prišla, ko pa nama je bilo tako fino. No, me pa veseli, da si skupaj z mano uživala v vsakem trenutku, pozabila na včeraj in se ne sekirala, kaj bo prinesel nov dan. Morda si štela orgazme, morda ne. Lahko, da je bil to najboljši seks tvojega življenja, lahko da si navajena boljših. Vsekakor sva se odrezala za stopničke, če lahko podam svojo strokovno oceno. Meni je bilo super, to mi je nekako prioriteta. Vsekakor pa največ šteje to, da oba začutiva kaj več, kot le prazno nabijanje, prazen seks. Da zares dobiva tisti občutek, kakor pravijo “ko dva postaneta eno”, pa ne pred oltarjem. Hvala bogu si ne ti ne jaz tega ne želiva, oltarja namreč.
Vse je drugače odkar sem začel raziskovati svojo podzavest in delati na sebi, pa z delom na sebi ne mislim masturbiranja, tisto sem začel že tako dolgo nazaj, da ne pomnim, kdaj je bilo. Spomnim pa se, da sem trenutek po tem, ko mi je prvič “prišlo”, imel neizmerno slabo vest. Niti v ogledalo se nisem pogledal. Pretiravam, fino je bilo, res pa je, da se pojavi nek čuden občutek nekaj trenutkom po tem, ko se zlorabiš. To vsi delamo, tako da nikar naj ne bo slabe vesti. To so le suhi treningi za dan, ko greš zopet na bazen   Gremo nazaj k duhovnosti …
Zdi se mi, da se znam povezati z osebo, ki je ob meni, pod mano, nad mano. Orgazem ni več cilj, je le začetek. Čutim prvine tantre in se z vsakim seksom dotikam obrobja te prečudovite dežele. Težko je opisati, človek mora to sam doživeti, zato ne bom več izgubljal besed na tem področju. Le to bom povedal, da je zelo čutno, zelo fino in da vsakomur priporočam. Seks traja dlje, je bolj doživet, ni le maraton do orgazma. Je lepa pot, na kateri marsikaj doživiš, se neizmerno povežeš in začutiš. Veliko sem o tem prebral, veliko doživel. Še veliko bom, saj nameravam dolgo živeti. Če je že sedaj tako lepo, kako šele bo! Toliko je še za doživeti …
Moj nasvet: naj bodo noči polne čutnih stvari. Naj seks ne bo le seks, temveč čutno doživetje, ki te popelje visoko. Dihaj, čuti, ljubi in ne glej le nase, tako v postelji, kot tudi drugje.

Dodaj odgovor