Posted on Leave a comment

Tistih nekaj vzdihljajev

Ne veš, v kateri zabojnik za smeti bi me odvrgla. Kolebaš med mešanimi in biološkimi odpadki. Med pločevinke vsekakor ne, čeprav si me včasih z besedami zmečkala kot tisto od laškega. Zavedaš se, da me moraš čim prej odvreči, da ti ne bo pričelo smrdeti v avtu. Nimaš več besed zame, kaj šele nežnih dotikov. Prazna si, tako kot moja jajca. Hvala bogu sva še enkrat za slovo prej zjutraj, da sva zapisala piko na koncu najino zgodbo. Pogledam te še enkrat v tvoje mistične, temne oči, odprem vrata in odkorakam proti centru mesta. Nežen in tih dež spremlja moje korake, mesto je prazno, moja glava prav tako – pa ne da sem neumen, čeprav si to večkrat poudarila. Le misli nimam, nobenih jebenih misli. Ne o tebi, ne o meni, kaj šele o nama.
Zabavno je bilo, dokler je trajalo, priznam. A moram priznati, da mi tale svoboda vse bolj diši. Vse trenutke s tabo bi že zdavnaj nadomestil s tem, kar imam sedaj. Globoko lahko diham, sam, včasih v dvoje, a nihče mi ne diha za ovratnik. Skušal sem te naučiti, da je dihanje bistvo vseh nas, a ti me nisi poslušala. Smejala si se mojim asanam ob petih zjutraj, med tem, ko si srebala svojo dozo kofeina. Takrat sem bil še začetnik pri jogi. Morala bi me videti sedaj, še bolj sem gibčen, kot nekoč. Zdaj pa vdihni in utihni, saj ti imam veliko za povedati. Pa ne pozabi izdihniti vmes, pa potem spet vdih, izdih. Globoko vdihneš skozi nos, in čez usta ven. Evo, spet te skušam učiti dihati. Saj ne bom več, pa ne da si želim, da bi prenehala dihati, ti kar naprej v svojem ritmu. Hmm, ritem, to je dobra iztočnica za to, kar bom napisal.
Nikoli ga nisi imela, ritma namreč, pa tudi strasti ti je primanjkovalo. To se je videlo v vsem, kar si počela. Ko bi se videla, kako brez ritma si na plesišču. Lahko bi takoj vedel, da je tako tudi v postelji in bi po prvem seksu odšel. Pa sem vztrajal, saj sem želel, da skupaj spoznava kaj več. Jebiga, če si pa drugače super oseba in si mi bila všeč. Pa to ni bilo dovolj, da bi najina zgodba še vedno polnila strani najine knjige. Mogoče se bo slišalo nekoliko egocentrično, a enostavno predober sem bil zate. Vem, prasec sem, ker to rečem, a to je resnica. Če bi naju analizirali strokovnjaki z različnih področij, bi prišli do istega rezultata. Privarčeval sem ti na tone denarja, ki bi ga vložila v te analize in ti kar sam povedal, kako je. Raje si kupi kaj lepega, morda kaj novega roza. Saj veš, na kaj ciljam. Poimenovala si ga po simpatiji iz srednje šole. Svojega duracell zajčka, poskočnega ljubimca iz tretjega predala tvoje nočne omarice. Spomnim se, ko sem ga prvič spoznal, svojega konkurenta. Ko me ni bilo, ti je on krajšal noči. Nisem bil jezen nanj, kako bi le lahko bil jezen na stvar, na silikonsko-plastični stvor, narejen nekje na Kitajskem. Le kaj delavci v tovarnah, kjer jih proizvajajo, rečejo svojim otrokom, ko jih vprašajo, kaj proizvajajo? Palične mešalnike? Pokvarjene igrače?

Včasih sem se počutil kot da sem le meseni nadomestek za tvojega tresočega ljubimca, ki so ti ga prijateljice podarile za 18. rojstni dan. Uff, koliko let je že od takrat. In koliko noči, ko se ti je zahotelo in si ga zlorabila. Zlorabila, to je prav izraz. Tudi mene si. Kot da me ni bilo v postelji ob tebi. Ko si me vprašala, če sem užival, sem se ti zmeraj zlagal. Rekel sem ti, da še nisem nikoli doživel kaj takšnega. No, saj se nisem zlagal.
Veliko sem se presekiral, da je z mano kaj narobe. Ustvaril sem si iluzijo, da nisem dovolj dober jebač, da bi v tebi prižgal ogenj strasti, ki bi naju oba popeljal na prijetno potovanje. Z zaprtimi očmi si marširala, v bistvu letela proti orgazmu. Ni te brigalo, če se nisva srečala na vrhu. Kot da me ni bilo ob tebi. To je bila prodana tekma, kjer je zmagal le eden. Vsakič sem se poraženo odvlekel iz postelje in upal, da bo nekoč bolje. Ko sem pozno ponoči brskal po internetu, nisem gledal le maile, to ti moram priznati. Ti si masturbirala “na meni”, jaz pa skupaj z neznankami različnih barv kože z različnimi hobiji. K sreči najina zveza ni trajala dolgo. Tako kot zmanjka moči baterijam, jo je tudi nama. Pri vibratorju jih enostavno menjaš, nama jih nisi mogla.
Hvaležen sem ti, ker sedaj znam izbrati pravo dekle za eno noč. Sedaj točno vem, na kaj moram paziti, da ni več isto. In definitivno ni več isto, saj sedaj čutim brezmejnost trenutkov v dvoje in ne počutim se sam, nikoli. Tu in tam med vsiljeno pošto na emailu dobim sporočilo z naslovom “Postanite boljši ljubimec” ali “Izboljšajte spolno moč”. Sprva sem mislil, da mi te emaile pošiljaš ti, saj si uspešna vodja oddelka v eni izmed slovenskih agencij. Pač se ti je zdelo, da sem jaz kriv za slab performans, da sem pripravil preslabo “powerpoint predstavitev”. Veš, skrivnost dobrega seksa leži nekje drugje – v povezanosti. Dva morata postati eno in skupaj poleteti.
Predober ljubimec sem zate, zaslužiš si nekoga iz nižje lige. Želim ti uspešno znojenje v teh vročih nočeh, pa da boš končno ugotovila, da je seks le začetek, orgazem le delček celotnega užitka, ki lahko traja veliko dlje, kot zdržijo baterije v tvojem roza prijateljčku.
Naj bodo strastne poletne noči!

Dodaj odgovor